Quake.CS2.HU logo

   Nyitó oldal | Hírek | Cikkek | Fotógaléria | Fórum | Regisztráció | Aktiválás | Bejelentkezés | Központi adatkezelő  

Portálunk átalakítás alatt, de a képek, leírások, fórum változatlanul elérhetőek!


Quake 4 teljes végigjátszás, képek!
Quake 4 teljes végigjátszás!

Fórum, segítség kérés,
ha elakadtál!
Partnerek:

WWW.eSPORT.HUWWW.NFS.CS2.HU

  

Kiemelt támogatók, partnerek:

  MaXeline - Internetes megoldások

  FLASH.HU - Flash csoport

  PADI Magyarország - Merülésvezető

Támogass minket, helyezd el az
oldaladon a portálunk bannerét:

QUAKE.CS2.HU


>> Quake.CS2.HU > Hírek > Aktuális hírek > LeXeR: A PainKiller túl gyors (fordítás)
LeXeR: A PainKiller túl gyors (fordítás)
Dátum: 2005. november 25., péntek, 16:27
Szerző: DeAdRiEnN
Témakör: Hír, Interjú
Egyike a legtapasztaltabb és legtehetségesebb játékosoknak a PainKiller World Tour döntőjében, indult a 2001-es World Cyber Games-en Quake3-ban, QuakeCon 2002 nyertese és a 2003-as Electronic Sports World Cup bronzérmese, Alexei „LeXeR” Nesterov egyáltalán nem optimista a versenyen New Yorkban. A PK túl gyors…
Fórum: 2 hozzászólás
Küldje tovább ismerőseinek!
Nyomtatható verzió, print

A hotelszobában ülve a többi csapattal játszva, kitűnik közülük. Az összes többi tipikus sötéthajú olasz. LeXeR arcának tulajdonságai és különösen a szemei nagyon mások. Elmesélt egy történetet valakiről, aki Oroszország gazdasági átalakulásában nőtt fel. Ijesztő és komoly első pillantásra, közelebbről megvizsgálva érzékeny.


Ahol ő él, mint egy top 12-ben levő PainKiller játékos jobb körülmények között van mint ha dolgozna. Játszani szó szerint ütős munka. Megkérdeztük őt arról, hogy mit tervez, mennyit fog keresni a versenyen. Az orosz habozás nélkül azt válaszolta: Úgy gondolom első leszek, vagy talán a második, ha rosszul játszok".


Egy rövid szünet után, LeXeR a hangulatát komolyra váltotta : „Nincs reményem kivéve akkor ha esetleg szórakozok. Ha rajta vagyok a játékon akkor van rá esély, hogy igazán jól csináljam, ellenkező esetben bekerülök a top 16-ba vagy valami hasonló. Megpróbálom a legjobbat kihozni magamból. Majd meglátjuk.”


"Úgy gondolom, hogy a befutók Ztrider [Alexander Ingarv], Vo0 [Sander Kaasjager] és Fatal1ty [Johnathan Wendel] lesznek, ugyanúgy mint mindig, de ha Ztrider hasonlóképpen játszik majd, mint Csílében ő fogja megnyerni az versenyt. Vo0 is nyerhet, ha jo napot fog ki, bár Fatal1ty mindig ugyanazon a szinten játszik. Ő sokkal profibb a többieknél, vagy gyakorlottabb."


Figyelembe véve az elbűvölő játék múltját, mégis úgy gondolja hogy az Orosz erősebb játékos, és biztosabb lesz a készségeiben a PainKillerben. A magyarázat gyorsan következik: A PainKiller nem az én játékom. Ez egy igazán szar játék, amely sokkal többről szól, mint a reflexekről és hogy milyen gyorsan tudsz célozni, ezt nem szeretem. Ez túl gyors. Nem az amit én ne tudnék felgyorsítani, mert én tudom irányítani, de jobban szeretem a stratégiai játékot."


A Quake 3-ban, ahol ő egy legenda volt, LeXeR-nek néhány óra játékra volt szüksége naponta, hogy formában tartsa magát. Az orosz nem erőlteti túlzottan a játék mennyiségét.


Azzal a céllal, hogy jó legyél PainKillerben még akkor is, ha igazán tehetséges vagy, nagyon sokat kell gyakorolnod. Szükséged van arra, hogy tökéletesítsd a mozgást és arra, hogy mindent automatikusan csinálj a játék sebessége miatt. Így az lejön hogy gyakorolni kell. Mert nem érzem a játékot és nem élvezem ha nem gyakorlok sokat.”


A legjobb játékos Szentpétervárról nem volt vidám a 2005-ös World Tour versenyen, de élvezte a felhajtást. Játszani nem csak a pénzről és a sikerről szól.

„Bár nem játszottam igazán jól, sokat utaztam, sok új barátot szereztem és jól éreztem magam. Ez egy kellemes időszak volt és alig várom már a következő World Tour-t Quake 4-ben. A Q4 más lesz. Sokkal komolyabban fogom játszani a Quake 4-et. Játszottam vele és úgy tűnik, hogy igazán jó, bár szükség van néhány javításra, mint a módokban. Úgy tűnik elég rendben van – jobb mint a Quake 3 - a kezdetekben úgy gondoltam, hogy igazán jó lesz a játék.”


Az új játék kiadásával LeXeR hamarosan áthelyezi a célkitűzését a sok szervezésre. Azt híresztelik, hogy már sokan hívták őt, hogy csatlakozzon hozzájuk. Az ex-Quake 3 játékos egy népszerű árucikk mostanság de az orosz jobban szeretne megmaradni a játéknál.

„Majd meglátjuk milyen szerződést ajánlanak nekem.” – mondta. Ha minden rendben lesz, maradok. Most azt mondom én úgy keresek, mint egy profi játékos és jövőre is ugyanolyan lesz, mint most. Nos, nem szeretem ezt, de jobb. Ez minden. Amit én jövőre csinálni fogok az az lesz, hogy játszani fogok a Quake 4-gyel."

Az eredeti riport (2005. November 20.) : http://www.ggl.com/news.php?NewsId=1515


A hét képe:

Kiemelt kép:
Nagyobb kép megnézés, eddig 7 kommentálás:
7 képe: Mérges kutyája
7 képe: Mérges kutyája
7 hozzászólás

Archívum
Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
Quake 4 játék - logo
Quake 4 játék - logo
1 hozzászólás

Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
Quake 4 játék - logo
Quake 4 játék - logo
1 hozzászólás

Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
Quake 4 játék - logo
Quake 4 játék - logo
1 hozzászólás

Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
Quake 4 játék - logo
Quake 4 játék - logo
1 hozzászólás

Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
Quake 4 játék - logo
Quake 4 játék - logo
1 hozzászólás

 

Ugrás az oldal tetejére


  Tartalmi áttekintés, térkép (sitemap)