Quake.CS2.HU logo

   Nyitó oldal | Hírek | Cikkek | Fotógaléria | Fórum | Regisztráció | Aktiválás | Bejelentkezés | Központi adatkezelő  

Portálunk átalakítás alatt, de a képek, leírások, fórum változatlanul elérhetőek!


Quake 4 teljes végigjátszás, képek!
Quake 4 teljes végigjátszás!

Fórum, segítség kérés,
ha elakadtál!
Partnerek:

WWW.eSPORT.HUWWW.NFS.CS2.HU

  

Kiemelt támogatók, partnerek:

  MaXeline - Internetes megoldások

  FLASH.HU - Flash csoport

  PADI Magyarország - Merülésvezető

Támogass minket, helyezd el az
oldaladon a portálunk bannerét:

QUAKE.CS2.HU


>> Quake.CS2.HU > Hírek > Aktuális hírek > Xeon interjú
Xeon interjú
Dátum: 2005. november 19., szombat, 11:04
Szerző: DeAdRiEnN
Témakör: Interjú

Kedves olvasótábor! Most elolvashatjátok az első részben Quake4-gyel kapcsolatos interjút! Riportalanyom egy igen kiváló játékos. Jó szórakozást az olvasáshoz!

Fórum: 7 hozzászólás
Küldje tovább ismerőseinek!
Nyomtatható verzió, print

DeAdRiEnN: Szia! Kérlek mutatkozz be egy pár szóban a kedves olvasóknak! Hogy hívnak? Hány éves vagy? Mióta játszol a Quake–kel? (1-4)

Xeon: Salimnek hívnak, 23 éves vagyok, jelenleg főiskolára járok és alkalmanként dolgozom. A Quake sorozattal a Q1 teszt/demó verziója óta vagyok "kapcsolatban", ez kb. 9 évet jelent.


DeAdRiEnN: Miért éppen ezzel a játékkal játszol? Mi az ami megfogott benne vagy ami felkeltette az érdeklődésedet már az elejétől kezdve?

Xeon: Ez egy fogas kérdés. Az egész játéksorozatnak a kivitelezése, a különböző részek feelingje, a játékélmény, stb.. Nehéz ezt a kérdést megválaszolni. Változatos, pörgős, és hatásos a multiplayer. Számomra ez a mérvadó benne.


DeAdRiEnN: Milyen egyéb játékokat szeretsz még? (stílusra, melyekkel játszol rendszeresen)

Xeon: Az igazat megvallva, amikor quakezem, akkor nem szoktam más játékkal játszani. De ha nem ez a helyzet, akkor CS:Source, Warcraft 3, unaloműzésnek pedig a Need For Speed egyik része, vagy Diablo 2.


DeAdRiEnN: Mit gondolsz a Quake3-ról?

Xeon: Quake3-nál érte el az id Software a szinte tökéletes, versenyszinten játszható Quake játékot. Természetesen az OSP-vel együtt értem ezt. Ez szép volt, jó volt, de az ideje most, a Quake 4 megjelenésével teljesen bevégeztetett.


DeAdRiEnN: Hogyan látod a Quake4-et? Hogy érted ezt hogy teljesen bevégeztetett a Quake4 megjelenésével?

Xeon: Úgy értem hogy "megjött a váltás". Még a kezemben sem volt az eredeti játék, de már kihirdették a pénzdíjas versenyeket, és azóta csak gyarapodik ezeknek a száma. Minden Quake-es ezt várta, és a versenyek is. Elég nyögvenyelős volt egy ideje a hangulat, mert nem volt megfelelő játék ami a Quake3-at tudná helyettesíteni. Most itt van a várva várt játék, és aki szeretne nevet elérni, és némi pénzt csinálni vele, az ezzel játszik. Alapjában véve a játék szerintem jó, nekem tetszik, igaz nem jobb mint a Quake3, de jelen pillanatban ez a legjobb ami van.:) Egyébként egy nagyon rossz húzás volt a Raven kezébe adni a Multiplayer kivitelezését, mert nagyon sok alapvető dolgot kihagytak, illetve számos részét elrontották a játéknak. Viszont nem kell elkeserednünk, a volt OSP-sek már dolgoznak rajta.


DeAdRiEnN: Említetted hogy aki szeretne némi pénzt csinálni belőle az játszik. Te is szeretnél ebből profitálni? Mit gondolsz, labdába rúghatsz a nagyobb külföldi játékosok mellett?

Xeon: Profitálni már Quake 3 óta szeretnék.;] Próbálkoztam, valamennyire sikerült is, de persze nem térült vissza a belefojtott pénzösszeg. Én úgy érzem hogy labdába tudok rúgni, meg van rá a képességem, de egyelőre saját zsebből nem tudom rendszeresen finanszírozni a külföldi versenyeken való részvételt. Szponzort szeretnék tálálni, de hazánkban ez elég nehéz. Folyamatosan keresgélek (itthon és külföldön), remélem hamarosan sikerrel járok ez ügyben.


DeAdRiEnN: Naponta mennyi időt töltesz Q4 játszásával? Amióta megjelent a Q4 csak azzal játszol? Q3 már szóba sem jöhet?

Xeon: Q3 már régóta nem jöhet szóba. :D Igen, amióta Q4 megjelent, csak azzal játszom. Amennyit tudok naponta, annyit. Attól függ mennyi időm van rá.DeAdRiEnN: Milyen versenyekre fogsz jelentkezni ?Csak 1v1-ben játszol vagy esetleg teamben is?

Xeon: Jelentkeztem(tünk) például erre a Dreamhack-es VIA 128 playeres versenyre, ami Svédországban lesz, de én személy szerint nem tudok menni, mert irtózatos összeg oda kijutni. Jelenleg internetes versenyeken és laddereken próbálok sikert aratni, 1v1-ben és TDM-ben egyaránt. Jelentkeztem(tünk) Clanbase Eurocupra, amiből mindkét kategóriában Opencup lett. Örülök, hogy bejutottunk.


DeAdRiEnN: Mit gondolsz milyen esélyekkel indulhatsz a versenyeken? Első háromban benne leszel?:)

Xeon: Erre nem tudok választ adni, a legjobb formámat akarom hozni, aztán kiderül, hogy mi lesz. Ma este lesznek az első meccsek 1v1-ben. ;]


DeAdRiEnN: Mit gondolsz a Quake4 single player-ről?

Xeon: Quake4 Single? Arról csak annyit tudok mondani, hogy kb. a 4. pálya elején bezártság- és unalomérzetem volt, úgyhogy gyorsan kiléptem belőle. :D


DeAdRiEnN: Mit gondolsz milyen erős a külföldi mezőny? Sűrűn játszol külföldi szervereken? Vagy inkább csak a magyar szervereken játszol? (azon a pár darabon ami van) :)

Xeon: A külföldi mezőny mindig is erős volt. Én inkább külföldi szervereken játszom, ha tehetem. Ezért is vettem meg a játékot.


DeAdRiEnN: Magyar és külföldi játékosok között kiket tartasz igazán vetélytársaidnak? "akik egy-egy meccs alkalmával megizzasztnak"

Xeon: Ennyire még nem tudtam kiismerni a játékosokat, hiszen még nincs 1 hónapja hogy megjelent a játék. Magyarok közül Gandhi és hunt3r egész jól nyomja, külföldiek közül pedig hmm, az osztrák Stranger nem rossz. egyelőre ennyi, ez még egy elég korai kérdés. ;]


DeAdRiEnN: Hogy látod a magyar és nemzetközi Quake közösséget, fog-e bővülni a Quake4 megjelenése óta?

Xeon: Külföldön már most bővebb, mint amire egyébként számítani lehetett. Özönlenek át az UT és CS játékosok szerencsét próbálni, a régi Q3-asok visszatérnek, stb. Elég nagy jövője lesz a dolognak. Magyarországon nem nagyon érződik ez a felhajtás, de remélem ez változni fog.


DeAdRiEnN: A magyar Quake közösség hogyan alakult az elmúlt években, mióta ismered?

Xeon: Szerintem színvonalban nagyot hanyatlott. Néhány kivétellel eltűntek az igazán jó arcok (elfoglaltak lettek, megunták, másik jatéknál kötöttek ki), és a helyükre pedig olyanok kerültek, akik nem illenek az összképbe.


DeAdRiEnN: Lenne még egy utolsó kérdésem…Milyen eredményeid vannak Quake-ben? Q1-től Q3-ig? Vagy Q4-ben is ha van már esetleg?

Xeon:

Quake FFA 1. hely - PC GURU Tábor 1996
Quake 3 1v1 1. hely - PC GURU Tábor 2000
Quake 3 4v4 1. hely - Earthquake III. 2000
Quake 3 1v1 2. hely - MPL 1v1 Lan 2000
Quake 3 1v1 1. hely - Samsung Earthquake IV. 2001
Quake 3 4v4 1. hely - Samsung Earthquake IV. 2001
Quake 3 1v1 2. hely - AMD PG Challenge 2001 (Prága)
Quake 3 4v4 2. hely - AMD PG Challenge 2001 (Prága)
Quake 3 1v1 Top 16 - World Cyber Games 2001 (Seoul, Korea)
Quake 4 1v1 1. hely - 32 Playeres 1v1 IRC-Cup Quakenet-en :D


DeAdRiEnN: Köszönöm szépen a beszélgetést! Sok sikert és eredményes játékot kívánok Neked a továbbiakban!

Xeon: Én is köszönöm!

(Hát sajnos csak ennyi lett az interjú, mert Xeon meccsre készül és rohan játszani, remélem az olvasóknak tetszett, visszajelzéseket várok ha gondoljátok)

szerző : DeAdRiEnN 


A hét képe:

Kiemelt kép:
Nagyobb kép megnézés, eddig 7 kommentálás:
7 képe: Mérges kutyája
7 képe: Mérges kutyája
7 hozzászólás

Archívum
Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
Quake 4 játék - logo
Quake 4 játék - logo
1 hozzászólás

Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
Quake 4 játék - logo
Quake 4 játék - logo
1 hozzászólás

Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
Quake 4 játék - logo
Quake 4 játék - logo
1 hozzászólás

Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
Quake 4 játék - logo
Quake 4 játék - logo
1 hozzászólás

Véletlen kép a galériából:
Nagyobb kép megnézés, eddig 1 kommentálás:
Quake 4 játék - logo
Quake 4 játék - logo
1 hozzászólás

 

Ugrás az oldal tetejére


  Tartalmi áttekintés, térkép (sitemap)